Sinop'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Sinop İskele Meydanı’ nda düzenlenen törenle kutlandı. Sinopluların yoğun ilgi gösterdiği törene, Vali Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, Sinop Milletvekilleri Cengiz TOKMAK ve Barış KARADENİZ, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Şefaattin SERTEN, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan KAYA, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan tören yürüyüşünde, Üniversitemiz Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü de yer aldı. Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Okutman Sabri BOZTEPE ve geleceğimizin teminatı üniversiteli gençlerimiz, Gazilerimizle birlikte yürüdüler.