Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ dan Rektörümüze Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Memur- Sen Sinop Şube Başkanı Hasan TÜYÜBOZ, Eğitim Bir-Sen Sinop Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Özgür AKBULUT, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Selim KIROĞLU, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Yüksel SANDALCI ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Öğr. Gör. Tuna KUZUCAN da hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Dalgın’a yeni görevinde başarılar dileyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, Memur-Sen Konfederasyonu olarak üniversitemize her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz ise Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ a üniversitemizin mevcut durumu ve yapılması planlanan yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Üniversitemiz yeni kampüs alanının minyatürünü ve gelinen aşamayı birlikte incelediler.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ a içerisinde üniversitemizin logosunun bulunduğu çini işlemeli bir tabak hediye etti.