Rektörümüz Öğretim Üyelerimizle 2019-2020 Akademik Yılını Değerlendirmeye Devam Ediyor

Üniversitemizin yeni eğitim öğretim yılına ilişkin hedeflerini ve stratejisini belirlemek amacıyla düzenlenen 2019-2020 Akademik Yılı Hazırlık Toplantısı'nın ikincisi öğretim üyelerimizle yapıldı.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelimizde düzenlenen programa; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Fakülte Dekanlarımız ve Üniversitemizde görev yapan Profesörler, Doçentler ile Doktor Öğretim Üyeleri katıldılar.

Programın ilk bölümünde Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Sayın Savaş USTAOĞLU ve Şube Müdürü Sayın Ahmet CİVAN tarafından katılımcılara öğrenci bilgi sistemi ve öğrenci bilgi paketi hakkında bilgiler verildi.

Ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında öğretim üyelerimizle 2019-2020 Akademik Yılı Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN toplantıda ilk olarak geçtiğimiz dönem öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin görüşleri alınarak hazırlanan ve Üniversitemiz Senatosunca onaylanarak resmileşen Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğindeki değişiklikleri katılımcılarla paylaştı.

Rektörümüz daha sonra yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin yürüttükleri hazırlıkları ve öğretim üyelerimizin sürece sağlayacağı katkıları ele aldı. Üniversitemizin öğrencilerimize, bölgemize ve paydaşlarımıza sağlayacağı katma değeri daha da arttırmak amacıyla düzenlenen toplantıda, Üniversitemizin bölümlerindeki akreditasyon süreci, Sinop Üniversitesinin nitelik yönünden geliştirilmesi ve öğrencilerimize sunulan eğitim kalitesinin zenginleştirilmesi konuları değerlendirildi.

Sinop Üniversitesi Vakfına Bağış Kampanyamız Sürüyor

Toplantıda, Rektörümüz tarafından başlatılan Sinop Üniversitesi Vakfına bağış kampanyasına öğretim üyelerimiz de katıldı. Rektörümüzün çağrısı üzerine Üniversitemiz öğretim üyeleri, Sinop Üniversitesi Vakfına her ay belirli miktarda bağış yapmayı taahhüt ettiler.

Yeni akademik yılda fakülte ve bölümler bazında gerçekleştirilecek çalışmaların ve yeni döneme ilişkin hazırlıkların ele alındığı toplantı ikramla sona erdi.