Amasya Üniversitesi Rektöründen Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir dönem Üniversitemizde görev yapan ve Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığımızı yürüten Amasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Halil APAYDIN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Amasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'a rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN da, Amasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI'ya görev yaptığı süre zarfında Üniversitemize sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI daha sonra Üniversitemiz Senato Toplantısına katılarak Senato Üyelerimize Amasya Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.