Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünde eğitim görmek isteyen adaylar, düzenlenen özel yetenek sınavında hünerlerini sergilediler.

Geleceğin müzik araştırmacısı, akademisyen ve sanatçılarını yetiştirmek amacıyla bu yıl 30 öğrenci alacak olan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Özel Yetenek Sınavını gerçekleştirdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü özel yetenek sınavına, müzisyen adayları yoğun ilgi gösterdiler.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Onur ŞENEL başkanlığında, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin gözetiminde İki aşamalı olarak gerçekleştirilen Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavında; aday öğrencilerin işitme ve müzikal performans becerileri ile yazılı ifade becerileri ölçüldü.

Geleceğin müzisyenlerinin belirlendiği sınavda, aday öğrenciler Üniversitemizde müzik eğitimi alarak yeteneklerini mesleğe dönüştürmek için ter döktüler.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınav sonuçları  “http://gsf.sinop.edu.tr/”adresinden duyurulacak.