Türkeli Meslek Yüksekokulumuz 2019-2020 Akademik Yılına Hazır

Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri ve Evde Hasta Bakımı Programlarıyla bu yıl 100 öğrencimize kapılarını açacak olan ve 2019 YKS sonuçlarına göre %100’lük doluluk oranına ulaşan Türkeli Meslek Yüksekokulumuz yeni döneme hazır.

Her geçen yıl yeni bölüm ve programları bünyesine kazandırarak hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden Üniversitemiz, yapımı tamamlanan Türkeli Meslek Yüksekokulu binasını yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizin hizmetine sunacak.

Türkeli İlçemizi ziyaret eden Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilen Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızda incelemelerde bulundular.

Ziyarete Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU, Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN, AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Sayın Adem ÜNAL ve Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür V. Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN eşlik etti.

Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından Üniversitemize tahsis edilen ve İş Adamı Sayın Fadıl DEMİREL’in tadilat ve yapımını üstlendiği Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızda, öğrencilerimizin eğitim öğretim ihtiyacı için gereken tüm hazırlıklar tamamlandı.

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve beraberlerindeki heyet, Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızda bulunan derslikler, laboratuvarlar, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal donatı alanlarını sırasıyla incelediler.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN ve öğretim elemanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Türkeli Meslek Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun Türkeli ilçesinin beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitim yapısına sahip olması için yürütülecek çalışmalar da ele alındı.