Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Sıcak Karşılama

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkeli Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerimiz ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN tarafından verilen yemeğe; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra, Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldılar.

Öğrencilerimizin Türkeli ilçemizi yakından tanıyarak öğrenim yaşamlarına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak ve birbirleri ile etkileşim içeresinde olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen hoş geldin yemeği, renkli anlara sahne oldu.

Türkeli Meslek Yüksekokulumuza kayıtlarını yaptırarak üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz, düzenlenen yemekte hem arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı bulurken, hem de ilçemiz ve yüksekokulumuzla alakalı merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkeli Meslek Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni etti.

Rektörümüz ayrıca yemeği organize eden Türkeli Belediye Başkanımız Sayın Veysel ŞAHİN’e teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımıza bu anlamlı ve sıcak karşılamasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Düzenlenen bu yemeğin öğrencilerimiz ve ailelerine önemli bir motivasyon sağladığını düşünüyorum. Türkeli ilçemizdeki yöneticilerimizin ve ilçe halkımızın öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağından şüphemiz yok. Bu noktada ailelerimizin de gözünün arkada kalmaması en büyük temennimiz. Bizler öğrencilerimizin burada en iyi eğitimi almaları için gayret edeceğiz. Sinop Üniversitesi ailesine katılarak, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyor,  bu süreç içinde hiç bir fedakarlığı esirgemeyen ve başarıları için öğrencilerimizi sürekli destekleyen ailelerimizi tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir öğrenim hayatı diliyorum” dedi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra yemeğe katılan öğrencilerimiz ve aileleriyle sohbet etti.