YÖK Başkan Vekili, Üniversitemiz Yönetimiyle Bir Araya Geldi

YÖK Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU, Üniversitemizde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Akademik ve İdari personelimizle bir araya geldi.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Sayın Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU’nun yanı sıra; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürüleri, Meslek Yüksekokul Müdürleri, Fakülte Sekreterleri, Akademik ve İdari personelimiz katıldı.

Toplantıda YÖK Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU, Üniversitemiz Yönetimiyle uzun süre sohbet ederken, Akademik ve İdari personelimizin sorularını da yanıtladı.