Rektörümüz, Tebrik Ziyaretlerini Kabul Etmeye Devam Ediyor

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personelinin tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Akademik Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Akademik Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı ziyaret ederek rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla başarı dileklerini sundular.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) ile Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.