Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personelinin tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Yönetimi ve İdari Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundular.

Boyabat Meslek Yüksekokulu Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Akademik Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini sundular.

Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetimi ile Akademik ve İdari Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ederek rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini sundular.