Üniversitemiz Kalite Üst Komisyonu “Kurumsal Geri Bildirim Raporu”nu Değerlendirdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Takımı  tarafından Üniversitemizde gerçekleştirilen saha ziyareti sonrasında hazırlanan, Üniversitemizin güçlü yanları ve gelişmeye açık yönlerinin yer aldığı “Kurumsal Geri Bildirim Raporu” Üniversitemiz Kalite Üst Komisyonu tarafından değerlendirildi.

Senato Toplantı Salonumuzda düzenlenen değerlendirme toplantısına; Rektör Yardımcımız ve Kalite Yönetim Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Meryem SEFERİNOĞLU katıldı.

Toplantıda 17-19 Haziran 2019 tarihleri arasında Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Takımı  tarafından Üniversitemizde gerçekleştirilen saha ziyareti ve bu ziyaret sonrası yayımlanan “Kurumsal Geri Bildirim Raporu” ayrıntılı olarak ele alındı.