Spor Bilimleri Fakültesi, Geleceğin Antrenörlerine Kapılarını Açtı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sportif Performans Testinde katılan öğrenciler, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesine seçilmek ve geleceğin antrenörü olmak için ter döktüler.

Dijital sistemler kullanılarak Şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleştirilen Sportif Performans testinde, öğrenci yakınları da Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde kurulan ekrandan, Uygulamalı Yetenek Sınavını anı anına takip ettiler.

Gerçekleşen Sportif Performans Testi  başarıyla tamamlayacak öğrenciler, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak.

Kesin sonuçlar ise, 7 Ağustos 2019 tarihinde sb.sinop.edu.tr web sayfasından duyurulacaktır.