Üniversitemiz Akademik ve İdari Personelinden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensip ve onaylarıyla yeniden Sinop Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yönetimi ve İdari Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, yeniden atanması dolayısıyla tebriklerini sundular.

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, yeniden atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetimi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla tebriklerini ve başarı dileklerini sundular.