Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensip ve onaylarıyla yeniden Sinop Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Nihat DALGIN Hocamıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Üniversitemiz Genel Sekreteri, Daire Başkanlarımız ve Şube Müdürlerimiz Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Akademik ve İdari Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Yönetimi ve İdari Personeli, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek, yeniden atanması dolayısıyla tebriklerini sundular.