Tercih ve Tanıtım Günleri Standımız Samsun’da

Hayata geçirilen yeni projeler, gelecek vadeden bölüm ve programlarıyla 2019 – 2020 Akademik yılında 13 Bin öğrenciyi ağırlamayı hedefleyen Üniversitemiz, “Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Samsun'da YKS tercihi yapacak olan üniversite adaylarıyla buluştu.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atakum Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından, Samsun Büyük Şehir Belediyesi'nin destekleriyle kurulan “Üniversite Tercih Günleri Fuarında” stant açan Üniversitemiz, tercih heyecanı yaşayan öğrencilerle bir araya geldi. Alanında uzman akademisyen ve idari personelimiz tarafından Üniversitemiz ve bölümlerimiz tanıtıldı.

Standımızı ziyaret eden öğrenci adaylarına, üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri de hediye edildi.