Üniversitemizden, Üniversite Adaylarına Tercih ve Rehberlik Hizmeti

Öğrencilerinin gelişimini ve gelecek hedeflerini önemseyen; tercih döneminden mezun oluncaya kadar öğrencilerine rehberlik ederek kariyerlerine yön vermeye çalışan Üniversitemiz, tercih yapacak üniversite adaylarıyla buluştu.

Gelecek vadeden bölüm ve programlarıyla 2019 – 2020 Akademik yılında yeni öğrencilerini ağırlamaya hazırlanan Üniversitemiz, “Tercih Günleri” kapsamında üniversite tercihi yapacak öğrenci ve velilere bilgilendirmelerde bulundu.

Sinop il merkezinde yer alan ve şehrin en hareketli caddelerinden biri olan Aşıklar Caddesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “Tercih ve Rehberlik” standı açan Üniversitemiz, öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Standımızı ziyaret eden öğrenci adaylarına, akademisyenlerimiz tarafından Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokullarımız hakkında bilgiler verilirken, üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri hediye edildi.