“Kadınlar da Oradaydı!” Başlıklı Proje TÜBİTAK Tarafından Kabul Edildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Dursun DİLEK’in yönetici/yürütücüsü olduğu “Kadınlar da Oradaydı!” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı (1003) kapsamında “Tarih Eğitiminin İyileştirilmesi” çağrı başlığına uygun olarak kabul edilen “Kadınlar da Oradaydı!” başlıklı proje ile “Tarih öğretimi bağlamında tarihin kadın aktörlerini, deneyimlerini görünür kılmak ve kadın tarihini tarih öğretimine entegre etmeyi sağlayacak öğretim materyalleri geliştirmek” amaçlanıyor.

22 ay sürecek olan orta ölçekli proje Sayın Doç. Dr. Erdal ASLAN’ın yürütücülüğünde görev alacak Dokuz Eylül Üniversitesi proje ekibi ile iş birliği halinde yürütülecek.