Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN “Yılın Rektörü” Seçildi

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, bölgemizde düzenlenen ‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketinde “Yılın Rektörü” seçildi.

Merkezi Ordu’da olan Karadeniz Haberci Dergisi’nin Karadeniz Bölgesi genelinde düzenlediği ‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketi sonuçları belli oldu. Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen “Karadeniz’de Yılın Enleri” ödül töreninde siyasetten, sanata, üniversiteden iş dünyasına kadar birçok alanda belirlenen isimleri ödüllerini aldı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren şehrine ve bölgesine değer katan Üniversite sloganıyla çalışmalarını sürdüren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN da Karadeniz Bölgesinde “Yılın Rektörü” ödülüne layık görüldü. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığı törende, ödülü Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Hüseyin KONUKÇU aldı.

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, başarıların yalnız kazanılmadığını ifade ederek, “ Başarı ekip işidir. Bizlerde Sinop Üniversitesi ailesi olarak birlikte hareket ederek, Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için yoğun mesailer harcadık. Bu doğrultuda ödülün alınmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma, Üniversitemiz akademik ve idari personeline göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektörümüz ve Üniversitemiz Karadeniz Basınında

‘Karadeniz’de Yılın Enleri” anketinde “Yılın Rektörü” seçilen Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Üniversitemizin başarısı Karadeniz basınında geniş yer buldu.

Basında yer alan haberlere ulaşmak için aşağıdaki fotoğraflara tıklayabilirsiniz.