Haber Bültenimizin 18. Sayısı Okuyucuyla Buluştu

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ocak - Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşen bilimsel, kültürel ve sosyal etkinliklerin yer aldığı Sinop Üniversitesi Haber Bülteni'nin 18. sayısı yayımlandı.

Haber Bültenimizde Üniversitemizdeki bilimsel başarılar, hayata geçirilen hedefler ve öğrencilerimiz için düzenlenen sosyo-kültürel etkinliklere yer verildi.

“Tarihe Dokunan Şehir Sinop” sloganıyla yayımlanan Sinop Üniversitesi 18. Haber Bülteninin kapak fotoğrafında Tarihi Pervane Medresesine yer verilirken, içerikte de Sinop’un kültürel ve doğal güzelliklerinden görüntüler kullanıldı.

Sinop Üniversitesi 18. Haber Bülteni’nin giriş bölümünde bir yazı kaleme alan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitenin yürüttüğü faaliyetlerin, gerçekleştirdiği çalışmaların ve hayata geçirdiği bilimsel başarıların Haber Bültenimizde okuyucunun değerlendirmesine sunulduğunu belirtti.

Sinop Üniversitesi Haber Bülteni'nin 18. Sayısını İncelemek İçin Tıklayınız...