“Osmanlı Son Dönemi ve Büyük Güçler” Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU, “Osmanlı Son Dönemi ve Büyük Güçler” adlı tarih kitabını okuyucularla buluşturdu.

Kitapta, Osmanlı Devleti’nin son döneminde yaşanan siyasi, ekonomik olaylar, Avrupalı Devletlerle olan ilişkiler ve yapılan yenilik hareketleri ele alınıyor.

Rektörümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin V. İMAMOĞLU’nu Makamında Kabul Etti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Osmanlı Son Dönemi ve Büyük Güçler” kitabının yazarı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU’nu makamında ağırladı.

Ziyarette Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, “Osmanlı Son Dönemi ve Büyük Güçler” kitabını takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sayın Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.