19 Mayıs, 100. Yılında Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl kutlama Programı Çelenk Sunma töreniyle başladı.

Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Kazım AÇIKBAŞ Atatürk Anıtına Çelenk sundu. Ardından Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programına İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde devam etti. Buradaki kutlamalarda, Gençlik Merkezi öğrencileri  tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okundu, İşaret Dili ekibi tarafından  Aşık Veysel’in Uzun İnce Bir Yoldayım türküsü seslendirildi. Program  Tekvando, Boks ve Güreş  sporcularının gösterileri ile son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine, Vali Sayın Köksal ŞAKALAR’ın yanı sıra, CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Sayın Barış KARADENİZ, Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Duygu BAYAR ÖKSÜZ, Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Vali Yardımcıları Sayın İzzet ERCAN ve Sayın Mehmet TANIŞIR,  İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, Kurum  Müdürleri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.