Sedat GÖNENER Hocamız Su Ürünleri Fakültesinde Anıldı

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü aramızdan ayrılan Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sedat GÖNENER Hocamız, Su Ürünleri Fakültesinde düzenlenen törenle anıldı.

Prof. Dr. Murat SEZGİN Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programına; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sedat GÖNENER Hocamızın Annesi Sayın Sebahat GÖNENER, Eşi Sayın Esen GÖNENER, Kardeşi Sayın Doç. Dr. Demet CABAR, Oğulları Sayın Umut Uygar GÖNENER ve Sayın Kutay GÖNENER, Yeğeni Sayın Utku GÖNENER kayın biraderi Öğr. Gör. Sayın Hasan CABAR ile eşinin akrabaları ve Üniversitemiz Personeli katıldılar.

Program Sedat GÖNENER Hocamız için Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Sayın İsmail IŞIK tarafından gerçekleştirilen Kur’an –ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Ardından Dr. Öğr. Üyesi Sedat GÖNENER Hocamız için Üniversitemiz Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan sinevizyon filmi gösterildi, film izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Anma töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sayın Sedat GÖNENER Hocamızı her zaman hayırla ve rahmetle anacaklarını belirterek, ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diledi.

Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN da, Sayın Sedat GÖNENER Hocamız ile uzun yıllara dayanan bir dostluğunun olduğunu belirterek onu her zaman beyefendi, dürüst ve şefkatli bir insan olarak hatırlayacağını ifade etti.

Ardından Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sedat GÖNENER Hocamızın Eşi Sayın Esen GÖNENER, Kardeşi Sayın Doç. Dr. Demet CABAR, Oğulları Sayın Umut Uygar GÖNENER ve Sayın Kutay GÖNENER, Yeğeni Sayın Utku GÖNENER, kayın biraderi Öğr. Gör. Sayın Hasan CABAR ve öğrencisi Sayın Arş. Gör. Uğur ÖZSANDIKÇI birer konuşma yaparak duygularını ve hatıralarını paylaştılar.

Duygu dolu anların yaşandığı konuşmaların ardından Sayın Sedat GÖNENER Hocamızın ailesi katılımcıların baş sağlığı dileklerini kabul etti