Üniversitemizde “Hemşirelik ve İş Sağlığı Güvenliği Haftası” Kutlandı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu tarafından “Hemşirelik ve İş Sağlığı Güvenliği Haftası” kutlama programı düzenlendi.

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilek SAĞIR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YARDIMCI GÜREL, Kurum Temsilcileri, Akademik-İdari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Program hemşirelik mesleği ve iş sağlığı güvenliği konularında hazırlanan video gösterimleri ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam eden programda,  Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur USLU ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bilge Bal ÖZKAPTAN, hemşirelik mesleği ile iş sağlığı güvenliğinin önemine değinerek, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Programda konuşan Üniversitemiz Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM ise Sağlık Yüksekokulu hakkında kısa bilgiler verdi. Programda yakın bir zamanda kaybettiğimiz Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sedat GÖNENER, unutulmayarak, rahmetle anıldı.

Sağlık Yüksekokulu öğrencileri Sayın Önder GÜLEÇ ve Sayın Gülşah DİNLER, staj anılarını arkadaşlarıyla paylaştı.

Programa davetli konuşmacı olarak katılan A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, İnşaat Mühendisi Sayın Neşe ÖZKOÇ ile Bursa MEDİKABİL Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Uzman Hemşire Sayın Ayşe YILDIRIM, öğrencilerimizle deyimlerini paylaştı.

Program hediye takdimlerinin ardından son buldu.

?