Rektörümüz Ayancık MYO Ailesiyle İftarda Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ramazan ayı vesilesiyle Ayancık Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yüksekokulumuz Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra; Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Ali ALTUNGEYİK, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ve Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM, Yüksekokul Sekreteri Umut EKREN ile akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN iftar öncesi öğrencilerimizle sohbet ederek, onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Ardından hep birlikte iftar açıldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, iftar sonrasında, doktorasını bitiren Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Sayın İsmail GÜÇLÜ’ye başarılarının devamını dileyerek, plaket takdim etti.