Üniversitemizde Sıfır Atık Proje Çalışmaları Sürüyor

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin himayelerinde başlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen "Sıfır Atık Projesi” hakkında Üniversitemizde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında Senato Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Sıfır Atık Yeşil Kampüs ve Çevre Komisyonu üyeleri, yürütülen proje hakkında Rektörümüze bilgiler verdiler.

Toplantıda, Üniversitemizdeki atık yönetimi, öğrencilerde farkındalık oluşturulmasına yönelik organize edilebilecek etkinlikler, proje fikirleri ve gelecek hedefleri de konuşuldu.

Sıfır Atık Projesi hakkında Üniversitemizdeki uygulamaların geliştirilmesine yönelik de değerlendirmelerde bulunuldu.