Üniversitemizde “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve Sertifika Programı”

Kalite Yönetimi Sistem kapsamında, Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinde verimliliği arttırmak amacıyla Üniversitemiz personeline ve öğrencilerine “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve Sertifika Programı” düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz akademik- idari personeli ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU tarafından gerçekleştirilen eğitimde, Kalite Yönetim Sisteminin aşamaları anlatıldı.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU'nun sunumlarıyla gün boyu devam eden eğitimde, “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve "Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında personelimize ve öğrencilerimize bilgiler verildi.