Türkiye Gazeteciler Konfederasyonundan Rektörümüze Ziyaret

18. Başkanlar Kurulu Toplantısı için Sinop’ta bulunan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Nuri KOLAYLI, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Cengiz DEMİREL ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyeleri Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Nuri KOLAYLI, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a 18. Başkanlar Kurulu Toplantısına sağladığı katkılar için teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Nuri KOLAYLI ve Konfederasyon üyelerine çalışmalarına başarılar diledi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleşecek.

Toplantının ikinci gününde Üniversitemiz tarafından katılımcılara yönelik "Basın Etik Kuralları ve Basında Çoğulculuk" konulu bir çalıştay düzenlenecek.