İç Tetkik Eğitimi Sahada Devam Ediyor

Kalite Yönetim Sistemi kapsamında İç Tetkik Eğitimi vermek üzere Üniversitemize gelen KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU, Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyeleri ile birlikte İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımızı ve Eğitim Fakültemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde birimlerimizdeki eğitim-öğretim ve hizmet faaliyetlerini inceleyen Sayın Yaşar EFENDİOĞLU, dış değerlendirme ve denetleme sürecine ilişkin uygulamalar eşliğinde komisyon üyelerimize ve personelimize bilgiler verdi.

Sayın Yaşar EFENDİOĞLU, kurumumuzdaki tetkik faaliyetlerinin hazırlanması ve yürütülmesi, tetkik raporlarının düzenlenmesi ve dağıtılması ile takip faaliyetlerinin tamamlanması süreçlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.