Üniversitemizde  “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı

Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinde verimliliğini ve etkinliğini arttırmak amacıyla Kalite Yönetimi Sistemine odaklanan Üniversitemizde, Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik “ “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı” düzenlendi.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU tarafından gerçekleştirilen çalıştayda, Kalite Yönetim Sisteminin aşamaları anlatıldı.

Konuşmasında kalite yönetimi, kalite planlaması, kalite kontrolü, kalite güvencesi ve kalite iyileştirilmesi gibi konuları ele alan Sayın Yaşar EFENDİOĞLU, Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine sunumlar eşliğinde bilgiler verdi.

“TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı 30 Nisan 2019 ile 03 Mayıs 2019 tarihinde devam edecek.