Öğrencilerimiz, “11. Bahar Şenliği”nde Doyasıya Eğlendi

Bu yıl 11.si düzenlenen Üniversitemiz “Bahar Şenliği” binlerce öğrencimizin katılımıyla hafızalara kazındı.

Üniversitemiz SÜBİTAM yerleşkesinde düzenlenen programa; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kıd. Alb Halil ALTINTAŞ, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Öğrenci Müzik Grubu Göz Doldurdu

11. Bahar Şenliği, Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan Müzik Grubu ve Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Topluluğu konseriyle başladı. Öğrencilerimiz seslendirdikleri bir birinden güzel şarkılarla, şenlik alanını dolduran öğrencilerimize keyifli anlar yaşattılar.

Sporcularımız Kupalarını Protokolün Elinden Aldı

Ardından 11. Spor Şenliğinde kıyasıya mücadele ederek, dereceye giren öğrencilerimize düzenlenen ödül töreni ile madalyaları ve kupaları takdim edildi.  Bireysel ve takım oyunlarında dereceye giren sporcularımız, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldılar.

11. Spor Şenliği ödül töreninin ardından konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, dereceye giren öğrencilerimizi ve takımları tebrik ederek, Bahar Şenliğine katılan öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

Öğrencilerimiz Gece Yolcuları ile Coştu

Üniversitemiz SÜBİTAM yerleşkesinde Bahar Şenliklerimiz kapsamında sahne alan ünlü Pop-rock grubu Gece Yolcuları,  performanslarıyla öğrencilerimize unutulmaz bir gece yaşattı. Gece boyunca doyasıya eğlenen binlerce öğrencimiz, sevdikleri grubun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Gece Yolcuları, eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri parçalarla binlerce katılımcıya unutulmaz bir gece yaşattı.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Gece Yolcuları grubu adına solist Sayın Edis İLHAN’a hediye takdiminde bulundu.