Rektörümüzden Durağan Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile birlikte Durağan Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ziyarette ilk olarak Meslek Yüksekokulu yerleşkemizdeki çevre düzenlemelerini inceleyerek Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI’dan bilgiler aldı.

Rektörümüz daha sonra Durağan Meslek Yüksekokulu binamızı gezerek yeni kurulan öğrenci laboratuvarı, derslikler ve öğretim elemanı ofisleri ile öğrenim mekanlarında incelemelerde bulundu.

Ardından Durağan Meslek Yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilerimizle buluşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin gelişim süreci ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verdi.

Durağan Meslek Yüksekokulumuzla alakalı ileriye dönük hedeflerini de öğrencilerimizle paylaşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, sunumlarının ardından öğrencilerimiz tarafından kendisine iletilen öneri, talep, soru ve sorunları dinleyerek içtenlikle yanıtladı.