Boyabat İİBF'de Dış Paydaşla Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde “Dış Paydaşla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Fakültemiz Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Boyabat Kaymakamı Sayın Fatih AKSOY, Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Akın ÇETİN, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Dekan Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candan CAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Habib AYDIN, Boyabat Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uğur Bekir İNEBEYLİ, Boyabat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan ÇAKIR,  Boyabat Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Erdal SARI, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Feyzullah ÖZTÜRK, ilgili kurum ve kuruluşlardan temsilciler ve Fakültemiz Akademik-İdari personeli katıldılar.

Toplantıda Fakültemizin nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda dış paydaşların görüş, öneri, talep ve beklentileri dinlendi. Fakültemizin dış paydaşlara sunacağı katkılar konuşuldu. Ayrıca eğitim-öğretim müfredatının ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.