23 Nisan Sinop'ta Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Atatürk Kapalı Spor Salonunda   gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR’ın  yanı sıra, Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı Sayın İzzet ERCAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan YILDIZ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Konuşmanın ardından Anaokulu ve  ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan şiirlerin okunması ve çeşitli yörelerimize ait Halk oyunları gösterileri sergilendi.

Halk oyunları gösterileri sonrasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Sayın Valimiz Köksal ŞAKALAR, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve İl Protokolu tarafından ödülleri takdim edildi.