Güneş Paneli Projesi Üniversitemizde Hayata Geçiyor

Üniversitemizde kurulması planlanan Güneş Paneli Projesi öncesi hazırlık ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında düzenlenen toplantıya Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU, Elektrik Elektronik Mühendisi Sayın Saygın DOĞAN, Öğr. Gör. Dr. Sayın Dilek GÜMÜŞ, Dr. Öğr. Üyesi M. Samet ERDEM, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sayın Cem Levent YÜCEL ve özel sektör temsilcisi Sayın Yasin KARAGÜL katıldı.

Proje kapsamında Üniversitemizin güneş enerjisinden istifade ederek, yenilenebilir enerji kaynaklarını sağlıklı bir şekilde kullanması amaçlanıyor. Ayrıca Güneş Paneliyle birlikte Üniversitemizde tüketilen enerjiye alternatif kaynak oluşturması hedefleniyor.

Düzenlenen toplantıda kurulacak olan güneş enerji santrali projesi hakkında fikir alış-verişinde bulunuldu.