Üniversitemiz “2019 Üniversite Tercih Fuarı”nda

Üniversitemiz, “Samsun 2019 Üniversite Tercih Fuarı”nda yerini aldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve üniversite tercihi yapacak öğrencilerin yoğun katılım sağladığı fuarda, Üniversitemiz tarafından kurulan tercih ve tanıtım fuarı, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Üniversitemiz tercih standını ziyaret eden öğrenci adaylarına Üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri hediye edilirken, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımız hakkında bilgiler verildi. Standımızda ayrıca Üniversitemizin öğrencilerimize sağladığı sosyo-kültürel olanaklar ziyaretçilerle paylaşıldı.

11-12 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen “Samsun 2019 Üniversite Tercih Fuarı”nda Üniversitemiz standı çok sayıda üniversite adayı tarafından ziyaret edildi.

İl Protokol'ünden Standımıza Ziyaret

Fuarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Millî Eğitim Bakanlığı Meslek ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU, Üniversitemiz standını ziyaret ettiler.