Sağlık Yüksekokulumuzda Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu tarafından “Dış Paydaşla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya; Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Sinop İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mehmet ERŞAN, Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Melih KELEŞ, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Mustafa USANMAZ,  Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Salim AKBAŞ, Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilek SAĞIR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YARDIMCI GÜREL, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldılar.

Toplantıda Sağlık Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Yüksekokulumuzun müfredatının, sahadaki beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilmesi için yürütülecek çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri dinlendi.