Ayancık Meslek Yüksekokulunda Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulunda “Dış Paydaşlarla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu ve Ayancık MYO Şehit Ömer Can Açıkgöz Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR, Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM, Akademik Personelimiz ile ilgili Kurum ve Kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda dış paydaşların görüş, öneri, talep ve beklentileri dinlendi. Yüksekokulumuzun dış paydaşlara sunacağı katkılar konuşuldu.

Ayrıca mevcut müfredatın sektörün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.