Durağan Meslek Yüksekokulunda Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulunda “Dış Paydaşlarla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Yüksekokul Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI, Sayın Öğr.Gör. Gözde ODABAŞ ile ilgili kurum ve sektörlerden temsilciler katıldılar.

Toplantıda Durağan Meslek Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Yüksekokulumuzun sektördeki beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitim müfredatına sahip olması için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri dinlendi.