Üniversitemizde Prof. Dr. Fuat SEZGİN Anısına Fidan Dikim Etkinliği

Üniversitemizde 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında, İslam Bilim Tarihçisi Sayın Prof. Dr. Fuat SEZGİN anısına ağaç dikim etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU ve personelimiz katıldılar.

2019 yılının “Prof. Dr. Fuat SEZGİN Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla, İslam tarihi, İslam bilim ve teknoloji araştırmaları alanında birçok eser vermiş ve önemli çalışmalara imza atmış Sayın Prof. Dr. Fuat SEZGİN anısına zeytin ağacı dikildi.

Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimiz zeytin ağacına can suyunu verdiler.

Etkinlikte ayrıca Erguvan fidanı da toprakla buluşturuldu.