Meslek Yüksekokulumuzda Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından “Dış Paydaşlarla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Yüksekokul Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr. Gör. İsmail Umut DURAN, Sayın Öğr. Gör. Volkan ÇAVUŞ, Akademik Personelimiz ile ilgili kurum amirleri ve sektör temsilcileri katıldılar.

Toplantıda, sektördeki ara eleman ihtiyacını karşılayan Meslek Yüksekokulumuzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun sahadaki beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitim müfredatına sahip olması için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri dinlendi.