Boyabat Meslek Yüksekokulumuzda Müfredat Değerlendirme Toplantısı

Boyabat Meslek Yüksekokulumuzda “Dış Paydaşlarla Müfredatın Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı” düzenlendi.

Yüksekokul Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Müdür Yardımcımız Sayın Öğr.Gör. Recep KURAL ve akademik personelimiz ile Boyabat ilçesinden ilgili kurum müdürleri ve sektör temsilcileri katıldılar.

Düzenlenen toplantıda Boyabat Meslek Yüksekokulu’muzun nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun müfredatının, sahadaki beklenti ve ihtiyaçlara cevap verebilmesi için yürütülecek çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.