İlahiyat Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Fakültemizden Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ortaklaşa gerçekleşen programda Çanakkale Şehitlerimiz anıldı.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Sağlık Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM,  İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer BARLAK, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Faruk ÖZDEMİR, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, İlahiyat Fakültesi Öğrencimiz Sayın Salih KOCABALTA tarafından gerçekleştirilen Kur’an – ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Ardından yayınlanan Çanakkale Zaferi konulu sinevziyon filmi, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Çanakkale Şehitlerimizi anma programı, Üniversitemiz Öğr. Gör. Sayın Sabri BOZTEPE tarafından gerçekleştirilen konuşmayla devam etti.

Konuşmasında Çanakkale Zaferi'nin, Birinci Dünya Savaşı içerisindeki önemini anlatan Öğr. Gör. Sayın Sabri BOZTEPE, Sinoplu şehitlerimiz ve dünyadaki Türk şehitlikleri hakkında da katılımcılara bilgiler verdi.

Program, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Murat GÖK, Öğr. Gör. Sayın Barış YAŞAYANCAN ile İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Sayın Hasan Kemal BIYIK ve Öğr. Gör. Sayın İsmail IŞIK tarafından hazırlanan müzik dinletisiyle devam etti. Müzik dinletisi katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Müzik Dinletisinin ardından, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN tarafından konuşmacı Sayın Öğr. Gör. Sabri BOZTEPE’ye hediye takdim edildi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından Öğr. Gör. Sayın Barış YAŞAYANCAN’a hediye takdim edildi.

Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN tarafından Dr. Öğr. Üyesi Sayın Murat GÖK’e hediye takdim edildi.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM tarafından ise Öğr. Gör. Sayın Hasan Kemal BIYIK ve Öğr. Gör. Sayın İsmail IŞIK’a hediye takdim edildi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Programı düzenleyen İlahiyat Fakültemiz ve Güzel Sanatlar Fakültemizi tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.