Üniversitemiz Uluslararası İşbirliği Ağını Güçlendiriyor

Bükreş İnşaat Mühendisliği Teknik Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ion MİERLUŞ MAZİLU, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç.Dr. Fatma KARAKUŞ ve Erasmus Değişim Programı Sorumlusu Sayın Öğr.Gör. Merve Feryal ASHMAWY eşlik etti.

Ziyarette Üniversitemiz ile Bükreş İnşaat Mühendisliği Teknik Üniversitesi arasında  gerçekleşecek Erasmus ve Mevlana Değişim programlarıyla alakalı işbirliği protokolü, Rektörümüz ve Matematik Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ion MİERLUŞ MAZİLU tarafından imza altına alındı.

İmzalanan protokol ile birlikte; öğrenci değişimi, öğretim üyesi hareketliliği, ortak bilimsel çalışmalar ve iki ülke arasındaki akademik iş birliklerin geliştirilmesi hedefleniyor.