Üniversitemizde Dış Değerlendirme Sürecine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyesi Sayın Doç. Dr. İlker Murat AR, Dış Değerlendirme süreciyle alakalı bilgilendirmelerde bulunmak üzere Üniversitemize geldi.

Yükseköğretim Kurulu tarafından Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Üniversitemize mentör olarak atanan Sayın Doç. Dr. İlker Murat AR’ın katılımlarıyla Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ile Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi Üst ve Alt Komisyon Üyelerimiz katıldılar.

Toplantıda Sayın Doç. Dr. İlker Murat AR, Yükseköğretim Dış Değerlendirme Programına ilişkin komisyon üyelerimize bilgiler verdi. Ayrıca Üniversitemizdeki Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ve dış değerlendirme süreci de toplantıda ele alındı.

Sayın Doç. Dr. İlker Murat AR toplantının ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI eşlik etti.