Üniversitemizde Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi

Üniversitemizde, Eğiticilerin Eğitimi programını tamamlayan öğretim elemanlarımıza sertifikaları verildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile akademisyenlerimiz katıldılar.

Program, Üniversitemiz öğrencileri tarafından hazırlanan “Kalite Yönetim Sistemi” videosunun gösterimiyle başladı.

Ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Eğiticilerin Eğitimi Programına katılan tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederek, Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemine geçiş sürecini hızlı bir şekilde tamamladığını belirtti.

Her şehirde üniversite olması dolayısıyla bir rekabet ortamının oluştuğuna dikkat çeken Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Öğrencilerimize daha nitelikli bir eğitim imkânı sunmak, bunun yanında bilimsel çalışmalarımızla topluma katkı sağlamak için kaliteyi geliştirmenin yanında, kalıcı hale getirmeyi de amaçlıyoruz. Kalite Yönetim Sistemine geçiş çalışmalarımızda mevcut durumumuzu ve eksiklerimizi çok iyi bir şekilde gördük. Bu eksikleri gidermek ve Üniversitemizi daha da geliştirmek için tüm birimlerimizle birlikte özveriyle çalışacağız” dedi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın konuşmalarının ardından Eğiticilerin Eğitimi programına katılan öğretim elemanlarımıza sertifikaları, eğitimi veren öğretim elemanlarımıza ise teşekkür belgesi takdim edildi.