Rektörümüz Misafir Öğrencilerimizle Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 3 kıta, 14 farklı ülkeden Üniversitemize gelen misafir öğrencilerimizle buluştu.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, SÜBİTAM Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, akademik ve idari personelimiz ile misafir öğrencilerimiz katıldılar.

Programın başında, Üniversitemizin yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bilgilendirme videosu izlendi.

Misafir öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemizin gelişim süreci ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verdi.

Rektörümüz, Üniversitemizde eğitim gören misafir öğrencilerimizle, aynı gönül coğrafyasında yaşadıklarını ifade ederek, “Sizler ülkelerinizin ve ailelerinizin bizlere emanetisiniz. Unutmayın ki her türlü sorun ve isteğinizde kapımız size ardına kadar açıktır. Bizlerin en büyük temennisi, eğitiminizi Sinop Üniversitesinde en iyi şekilde almanız, memleketinize dönüp, ülkenize ve insanlığa hizmet etmenizdir” dedi.

Rektörümüz daha sonra öğrencilerimizin soru, talep ve isteklerini tek tek dinleyerek, içtenlikle yanıtladı.

Program misafir öğrencilerimiz tarafından hazırlanan müzik ve dans gösterisi ile devam etti. Öğrencilerimizin başarılı performansı büyük beğeni topladı.