Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU Sinop’ta

Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Sinop Dokuzoğlu Stadyumunun temel atma törenine katılmak, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sinop’a geldi.

Gençlik ve Spor  Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nu Sinop Havalimanında Sinop Valimiz Sayın Köksal ŞAKALAR, Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı Sayın İzzet ERCAN, İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN,  İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Halil ALTINTAŞ, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe  Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri karşıladı.

Durağan ve Boyabat ilçelerinde bir takım inceleme ve temaslarda bulunan Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU daha sonra Sinop Dokuzoğlu Stadyumunun Temel Atma Törenine katıldı.

Ardından Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı programına katılan Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, demokrasi buluşması kapsamında Sinop Kültür Merkezinde gençlerle bir araya geldi.