Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi Kurum İç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi Kurum İç Değerlendirme toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın başkanlığında düzenlendi.

Toplantıya; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, üst ve alt komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi Çalışmalarına bağlı olarak hazırlanan Kurum İç Değerlendirme Raporu müzakere edildi. Maddeler üzerinde değerlendirilmelerde bulunuldu.

Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Sinop Üniversitesi ailesi olarak kalitemizi uluslararası düzeye ulaştırarak, hem öğrencilerimize hem de şehrimize daha iyi hizmet verebilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Son bir kaç yılda ülkemizde yaşanan sıkıntılı süreçler, enerjimizi zaman zaman başka konulara harcamamızı gerektirse de her sene kalite çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. Şimdi bu sürece daha fazla yoğunlaşarak eğitim ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.