Üniversitemiz, İl Sağlık Müdürlüğü ile İşbirliğini Güçlendiriyor

Üniversitemiz ile Sinop İl Sağlık Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mehmet ERŞAN, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Arzu ESER ve Psikolog Sayın Özge ERDAL katıldı.

Protokol kapsamında Üniversitemiz öğretim elemanlarının, Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezindeki faaliyetlerde aktif görev almaları hedefleniyor.

Ayrıca öğrencilerimizin mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmek amacıyla uygulamalı derslerini ve yaz stajlarını Sinop İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı sağlık kuruluşlarında yapabilmeleri de sağlanacak.

Üniversitemiz ile Sinop İl Sağlık Müdürlüğü arasında sağlık çalışmaları ve sağlık alanında yapılacak işbirliğinin genişletilmesi konuları da protokolde yer aldı.

Hazırlanan işbirliği protokolü, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Sinop İl Sağlık  Müdürü Sayın Dr. Mehmet ERŞAN tarafından imza altına alındı.