Rektörümüz İl Milli Eğitim Müdürlüğü Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR başkanlığında, Öğretmen Evi Çok Amaçlı  Salonunda yapılan İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısına, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet TANIŞIR, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Şükrü GÜNDOĞDU, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ercan YILDIZ, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenci temsilcileri katıldılar.

Toplantıda, eğitim ve öğretim hizmetlerinde yaşanan temel sorunlar ve eğitim öğretimin toplumsal ihtiyaçlara cevap verebilecek düzeye ulaşması için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.